Известие

Collapse
No announcement yet.

Любими цитати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всеки край си има продължение!

First you must learn how to smile as you kill
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

някъде го видях като графит:

Ум царува, ум робува... Ум белия делфин!

Comment

От цълвул мокасинка не става!
        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Дори и шута в гъза е крачка напред!!!
          Alfa Romeo 145 1.9JTD

Comment

" Аз съм шут на служба при съдбата " - Шекспир "Ромео и Жулиета"
            Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Да се разпиша и аз

"В истината има повече красота, дори когато истината е отвратителна. Разказвачите на приказки пред градските порти изопачават живота така, че на мързеливите , глупавите и слабите да им се вижда прекрасен, а това само задълбочава техните недъзи , без да ги учи на нищо , без да ги лекува , без да извисява душите им....-Джон Стайнбек - "На изток от Рая"

"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая"

"На света няма нищо по- трудно от откровеността и по- лесно от ласкателството. Ако в откровеността има поне една стотна нотка фалш, веднага настъпва дисонанс, а след него скандал. А в ласкателството дори всичко, до последната нотка да е фалшиво, то и тогава е приятно и се слуша не без удоволствие; макар и с грубо удоволствие, но все пак с удоволствие. И колкото и да е грубо ласкателството, в него винаги поне половината изглежда истина."- "Престъпление и наказание"

"Някой винаги чака някого, а другият не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка".
              "Сирената",Бредбъри

“ Да бъдеш добър, значи да живееш в хармония със себе си. Противоречието настъпва тогава, когато си принуден да живееш в хармония с другите.”

“ Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.”

Оскар Уайлд, “ Портретът на Дориан Грей “
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Автомонтьорска - Не е важно как ще се измиеш,а как ще се избършеш след това.

Comment

Оскар Уайлд:
                  • Днес всички сме тъй безпарични, че единственото, което можем да сипем щедро, са комплиментите.
                  • Днес хората знаят цената на всичко, но не и стойността на каквото и да било.
                  • Жените трябва да бъдат обичани, не разбирани.
                  • Животът е прекалено важен, за да говорим сериозно за него.
                  • Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб.
                  • Истината рядко е чиста и никога проста.
                  • Образованите противоречат на другите,мъдрите на себе си.
                  • Опит е името, с което много хора наричат грешките си.

Comment

"-Правосъдие е, сър… — Това не е правосъдие — каза подигравателно полковникът и заудря пак по масата с голямата си тлъста ръка. — Това е Карл Маркс. Аз ще ви кажа какво е правосъдие. Правосъдие е коляното в корема направо от пода в зъбите нощем тайно с вдигнат нож долу в склада с боеприпаси на бойния кораб с пясъчен чувал по главата тихомълком в тъмнината без никакво предупреждение. Въжето около врата. Правосъдие е да пипаме здраво и да се бием с швабите. Пистолета от кобура и стреляме. Разбрахте ли?" Параграф 22
                    No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                    Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                    e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

"Никога на колене, пред когото и да е!"
                      Last edited by alfaz; d.m.y г., 03:58.

Comment

Нужен ни е един Бог,един владетел и единен български народ. баба Ванга

Който не иска когато може няма да може когато иска!

За мислещите животът е комедия, а за чувствителните е трагедия.

Бензин, а не кръв. . . карбуратор, а не сърце. . . машина, а не човек!

Има два начина да разбереш една жена, ама никой не ги знае!

Живеем заедно, но умираме сами!

Брато, ово е стандарт, ебеш и фъргаш!

Винаги има по малко истина зад всяко -"шегувам се". По малко знание зад всяко -"не знам". По малко емоция зад всяко -"не ми пука". И по малко болка зад всяко -"всичко е наред"!
                        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Мисля, следователно съществувам
                          Р.Декарт
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

"Мечо, един от нас двамата днес яде много, и това не бях аз"
                            А.А.Милн - Мечо Пух
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

1,"От одеве все пия, пия... ама ти не ставаш по-хубава!"
                              2,"Колкото по-тъмно става, по-красива ставаш!"
                              3,"Ако не знаеш къде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде!"

Comment

Човек има три пътя, за да постъпва разумно:
                                най-благородният - размишлението,
                                най-лекият - поражението
                                и най-горчивият - опитът.
                                Конфуций

Какво е общото между удавен мъж, изгорял хляб и бременна жена?
                                Късно изваден.

Грозни жени няма, има пияни и трезви мъже! --Твърдение на учителят ми по математика от гимназията

Най-хубавата кола е Новата или Служебната, а ако отговаря и на двете изисквания, то тогава е перфектният автомобил!!!

И любимият ми се намира в подписа ми
                                Last edited by ves_v8; d.m.y г., 14:32.
                                In God we trust, all others pay cash.
                                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Working...
                                X